Onze klantenbegeleiding helpt u bij de afwerking van uw droomwoning

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u zeker zijn dat u zich er ook echt thuis zal voelen. Wij helpen uw woondroom te realiseren.

In samenspraak met onze afwerkingsbedrijven hebben wij voor u 4 verschillende, gedetailleerde interieurplannen opgesteld. Deze afwerkingen passen binnen de budgetten die in het lastenboek opgenomen werden: u kan ze dus zonder meerprijs vastleggen.

We begeleiden u persoonlijk door het volledige koop- en bouwproces

Niels Vanhoof - Hoofd Klantenbegeleiding

Dit mag u van ons verwachten.

 1. U krijgt kwaliteit
  Wij staan 100% garant voor de kwaliteit van de gekozen materialen. Bij onze klantenbegeleidster kan u het hele aanbod ontdekken en bespreken.
   
 2. U blijft op de hoogte
  Vragen over uw appartement? 
  U kan altijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u uw project eenvoudig kan opvolgen. U krijgt immers permanente toegang tot uw persoonlijk online dossier om de status van uw bestellingen en de opmaak van de uitvoeringsplannen te raadplegen. Daarnaast ontvangt u een nieuwsbrief met overzichtelijke foto’s van de werf, algemene weetjes, …
   
 3. U geniet volledige vrijheid
  Kiest u voor een tot in de puntjes uitgewerkt interieurplan of past u het voorstel aan uw persoonlijke wensen aan? We begeleiden u graag bij het vastleggen van alle opties en verwerken uw keuzes in een gedetailleerd, technisch dossier.
   
 4. U kiest voor betrokkenheid
  Benieuwd hoe de plannen vorm krijgen? We nodigen u graag uit voor een werfbezoek tijdens de ruwbouw- en afwerkingsfase. Uw appartement wordt dan borstelschoon opgekuist voor maximale veiligheid en een goed overzicht. Alles voor een geslaagd resultaat.